Met CryoSystem Supervisor zelf de controle houden over de werkvoorraad gassen!

Terug

Met CryoSystem Supervisor van Ambra kunt u als professionele gebruiker altijd, overal ter wereld uw actuele werkvoorraad van uw gassen beheren.

U ontvangt notificaties per SMS en/of per email op de door u ingestelde alarmgrenzen. Een kritisch proces hoeft niet meer te stoppen door een tekort aan gas. U grijpt niet meer mis vanwege onverwachts lege gascilinders.

CryoSystem Supervisor functioneert onafhankelijk van uw gasleverancier. Met CryoSystem Supervisor ontvangt u zelf de informatie en behoudt u zelf de controle.

 

Via internet kunt u op uw smartphone of computer altijd de actuele status van uw systemen zien. Het historisch verbruik kan in grafieken worden weergeven.

Hoe werkt het?
CryoSystem Supervisor is een Web-based applicatie. U krijgt toegang tot uw eigen account. Bij u op locatie wordt een unit geplaatst met een SIM-kaart die via GPRS (3G/4G) communicatie de actuele status doorgeeft aan de Webapplicatie. Op de ingestelde waarden worden er notificaties verzonden naar de daarvoor bepaalde personen. Dit kan een SMS bericht zijn, maar ook een email bericht is mogelijk. Desgewenst kunnen meerdere personen deze berichten krijgen.

Wat is er nodig?
Er is een abonnement nodig op CryoSystem Supervisor. Dit kan al vanaf enkele tientjes per kwartaal. We kunnen gebruik maken van de signaalgevers zoals druktransmitters en contactmanometers op uw installaties, of we plaatsen eigen signaalgevers op uw systemen.
Tenslotte is er een alarm- en communicatie-module nodig die deze signalen verstuurd naar de Webapplicatie. Dit is afhankelijk van het soort signaalgevers dat gebruikt wordt en wat er bij u reeds aanwezig is.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Met CryoSystem Supervisor zelf de controle houden over de werkvoorraad gassen! Met CryoSystem Supervisor zelf de controle houden over de werkvoorraad gassen! Met CryoSystem Supervisor zelf de controle houden over de werkvoorraad gassen!